Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Марек остана без треньор

Марек остана без треньор

Кошмарите за Марек продължават. Треньорът Цветан Видински не успя да преглътне загубата от Спортист (Своге) и взе решение, което отдавна зрееше в него. Специалистът обяви, че напуска след оставащите три мача два мача за първенство с Пирин (Разлог) и Перун, както и с Оборище за Купата АфЛ.

"Трябва промяна. Решението ми да напусна е окончателно. Виждам, че има и настроения срещу мен във футболистите. Някои не се раздават докрай. Трудно ми е да работя с тях. Заедно сме от 3 години, взаимно сме се изчерпали. На тези играчи им трябва нов треньор, който да ги вдигне. Ако остана аз, то 5-6 играчи трябва да си тръгнат. Трябва да се намери и по-добро финансиране. На Марек са му нужни поне 4-5 нови футболисти. 

В управата на Марек също предстоят промени. Президентът на Борис Паризов отдавна подаде оставка. Предстои клубът отново да се превърне в общински.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти