Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Янтра 2019 (Габрово) със силен ход по пътя към професионалния футбол

Янтра 2019 (Габрово) със силен ход по пътя към професионалния футбол
Милен Николов е новият изпълнителен директор на ОФК Янтра (Габрово) 2019. 30-годишният специалист, на когото Управителния съвет гласува пълно доверие, ще има за цел да подобри организацията в клуба и изгради неговата стройна и устойчива структура. Николов ще встъпи официално в длъжност следващия понеделник, 16 декември.

През последните малко повече от три години новият изпълнителен директор на ОФК Янтра 2019 заемаше длъжността „пресдиректор“ в елитния Витоша (Бистрица), като същевременно се занимаваше и с част от организацията в клуба.

Николов притежава бакалавърска степен по „Журналистика“ от СУ „Св. Климент Охридски“ и магистърска степен по „Спортен мениджмънт“ от НСА „Васил Левски“. От 2016 година е съосновател и партньор в Сдружение „Бъдеще чрез спорт“, с което организира редица футболни кампове и турнири, както и треньорски семинари у нас.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти