Солскяер се озъби на Мино Райола

Солскяер се озъби на Мино Райола
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер показа, че не храни топли чувства към агента Мино Райола, който защитава интересите на френския национал в състава на "червените дяволи" Пол Погба. В последните дни Райола говори много за Погба, като дори лансира хипотезата, че французинът може да се завърне в Ювентус през лятото.
Солскяер се чувствал предаден от Уудуърд въпреки трансфера на Фернандеш
Солскяер се чувствал предаден от Уудуърд въпреки трансфера на Фернандеш
"Пол е футболист на Манчестър Юнайтед, а не на Мино Райола. Естествено, че не съм разговарял с него. И не съм толкова близък с Погба, за да му казвам да каже на Райола как трябва да говори", коментира Солскяер на пресконференция.
Сезонът на Погба е белязан от контузии и норвежецът му съчувства, като го посъветва да работи здраво, за да си възвърне формата.
"Той е футболист и иска да играе футбол. Последното нещо, което един играч иска е да е контузен и да не може да допринесе с нищо", каза още Солскяер.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти