Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:0

Сексапилът е естествен допинг за истинските мъжкари

Сексапилът е естествен допинг за истинските мъжкари

След невероятен успех в Града на тепетата на шоуто “Крале на Силата", продуцентът и водещ Кирил Вълчев - Скалата планира за 1 юни подарък за едно китно село до Пазарджик, което е наречено Карабунар.

"Гостуваме тук защото независимият кмет ми е добър приятел, той е от основателите на шоуто преди 20 години.  В малките населени места има още от онази публика, изпълнена с енергия и блясък в очите. Има 

още от онези хора с неугаснал живец от мъртвешката матрица на цивилизацията. Може да открия следващия Дан  Колов…, или по-скоро си мечтая за това. Както знаете аз се движа добре зареден със естествен допинг под формата на красива женска компания. В това издание гостува Мис Плеймейт Жанет Осипова - тя и фитнес моделът и певица Никол Стоянова - НИККА ще “дрогират” с излъчване, красота и феромони мъжкарите на селския събор....

Очаквам много сила и рекорди на лежанката. В Пловдив пристигнахме с 15 метрова лимузина HAMMER, натоварена с манекенки  и бутана от най-силния мъж на България Мариан Димитров.

В Карабунар ще бъдем с  най силния певец Начо Паскал и цял багажник с подаръци за участниците”,  с усмивка разказва Киро Скалата.

 

Шоуто на Вълчев е с вход свободен и раздава предметни награди за 7 възрастови категории от 4 до 84 г. Тази  година планира голямо турне из цялата страна с различни гости, демонстратори и натурални стимуланти от  сексапилни манекенки, музика и широка медийна подкрепа.

Мероприятието ще бъде част от телевизионният формат на предаването "Фитнес Мания" с медиен партньор 

Sportal.bg

. Наградите са осигурени от протеинови барове Fit Spo, българската марка майсторски инструменти Raider, LimosBg.com, велосипеди Leader и American Pop Corn Company.

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти