Джошуа: Паркър ще ме зауважава, като го пребия

Джошуа: Паркър ще ме зауважава, като го пребия

Световният шампион в тежка категория на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Антъни Джошуа се изказа остро по адрес на следващия си съперник Джоузеф Паркър, който е носител на титлата на Световната боксова организация.

Вече е потвърдено, че битката ще се проведе на 31 март на стадион “Принсипалити” в Кардиф и победителят ще стане шампион на три от четирите боксови федерации. Тъй като Паркър често е обиждал и омаловажавал постиженията на Джошуа, сега англичанинът реши да се самонадъха преди дуела.

“Няма да стисна ръката на Паркър след мача. Но ще го накарам да ме уважава. Ще ме зауважава, като го пребия. Знам за някои от нещата, които говори за мен. В спорта има хора като Роджър Федерер, Анди Мъри, Люис Хамилтън, Кристиано Роналдо, Меси, ЛеБрон Джеймс… и има хора като Паркър - той просто не може да се контролира и няма нищо спортсменско в себе си.

Но съм приел, че е такъв, ще го пречупя. Не е сериозно да се твърди, че щом има здрава брадичка, няма да успея да го победя. Карлос Такам почна да се уморява, когато започнах да го удрям в тялото, така че точно това ще направя и с Паркър - ще го удрям в тялото, щом има здрава глава, като така ще спечеля сблъсъка”, каза Джошуа пред Sky Sports.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти