Тотнъм иска Антъни Джошуа да се бие на новия им уникален стадион

Тотнъм иска Антъни Джошуа да се бие на новия им уникален стадион

От ръководството на Тотнъм желаят да популяризират с още своя нов стадион.Те искат световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа (държи световните титли на IBF (Международната боксова федерация), WBA (Световната боксова асоциация) и WBO (Световната боксова организация) да се бие на техния стадион.

Лондончани са готови да преговарят с Джошуа, който се очаква по-късно тази година се завърне на боксовия ринг с мач в Обединеното кралство. 

В момента боксьорът изпитва трудности да си намери нов опонент, след като гласеният Джарел Милър бе хванат с допинг.

Преди време Джошуа имаше мачове в бившия "дом" на "шпорите" - "Уембли". Стадион, на който Тотнъм игра почти два сезона, преди да дочакат завръщането си на "Тотнъм Стейдиъм". Именно на "Уембли", през април 2017-а г., Джошуа победи големия си конкурент за световните титли на WBA, IBF и IBO - Владимир Кличко.

Последният боксове мач в стария дом на Тотнъм - "Уайт Харт Лейн", се състои през септември 1991 г., когато Крис Юбенк нокаутира Майкъл Уотсън. 

Междувременно се очаква 29-годишният Анди Руис да е следващият опонент на Джошуа, но тази информация все още не е потвърдена. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти