Промоутърът на Дину: Пулев, изчисти петното от името си!

Промоутърът на Дину: Пулев, изчисти петното от името си!

От щаба на румънеца искат реванш - без значение от мястото и парите

Промоутърът на Богдан Дину - Сорин Флорея, отново поиска реванш от Кубрат Пулев. От щаба на румънския боксьор претендират, че Кобрата е спечелил мача в Коста Меса с непозволени удари. Дори бе подадена жалба пред Боксовата комисия на Калифорния, но на изслушването миналата седмица тя бе отхвърлена.В кървава среща в Коста Меса в края на март българинът нокаутира съперника си в 7-ия рунд и записа 27-ма победа на професионалния ринг.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

“В духа на феърплея ние приемаме решението на тази комисия. Приемаме го, въпреки че не беше правилно и коректно спрямо нас. И все пак, все още остава сянка на съмнение, куп въпросителни около този мач, каза Флореа пред румънско издание. Решението в Коста Меса ще е едно огромно петно върху кариерата на Кубрат Пулев. Затова искам да пратя съобщение до него и лагера му: “Хей, Пулев, не искаш ли да измиеш това петно и да решим всичко на ринга?” Ще бъде наистина жалко да остане такъв спорен момент около този мач.

32 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в снимки

Готови сме да организираме галавечер, като няма значение къде ще бъде тя - в Румъния или България. Нямат значение и парите. Важното е да приключим тази работа с чест. Както казах и преди, като допълнение на мача Пулев - Дину, предлагам брат му Тервел да се срещне с Цезар Журатони. Готови сме да подсигурим още Виорел Симион, Даниел Буциуц и Валентин Головко. Ще има поне 4-5 подгряващи мача преди главното събитие. Дори имам и име за галата - “Вечерта на недовършената работа”. Чакаме отговор”, добавя Флореа.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти