Нова война в бокса: Октопода и Саруханян се хванаха за гушите

Нова война в бокса: Октопода и Саруханян се хванаха за гушите

Нова словесна война избухна в българския професионален бокс. След невероятния сблъсък на ринга и извън него, който сътвориха Иванка Иванова - Лъвицата и Памела Треан, сега двама от най-добрите професионалисти Спас Генов - Октопода и Григор Саруханян - Гришата използваха социалните мрежи, за да се нападнат.
Непобеденият бургазлия започна пръв. Той жегна Гришата с провокативен пост:
"Много обичам арменски десерти, дано се съгласи да бъде изяден", написа Спас Генов. Отговорът на натурализираният арменец не закъсня.
"Спасчо, Спасчо, не спря да се жалваш и хленчиш. С това си поведение трябва да преминеш към женския бокс. Не знам за какъв страх говориш!?! Мен ли да ме е страх!?! От теб ли??? Имаш добро чувство за хумор, но явно не си разбрал най-важното: Аз решавам с кого и кога да играя! А такива натегачи като тебе под път и над път - написа Саруханян. - И следващия път недей да ме каниш във фейсбук, а направо взимай погача и мед и ела ми падни на колене!"
Престрелката продължи, но този път Генов вдигна залозите.
"Гриша, Гриша, аз наистина трябва да ти падна на колене с пита и мед, защото едно време така взех жена ми от техните, а ти много ми напомняш на нея с женскито ти поведение и криене като шушумига - отвърна Октопода. - Крайно време е вместо сестричката ти да пише от твое име в моите постове, ти да напишеш като мъж, АЗ ЩЕ ИГРАЯ С ТЕБ или, АЗ НЯМА ДА ИГРАЯ С ТЕБ. Знаем, че те е страх, но поне опитай!!????"
Последната дума засега имаше Саруханян:

"Спасчо ( Spas Genov), как да ти отговарям на тъпите постове, като дори не си ми в приятелската листа - започна базираният в София Саруханян. - Караш ме да се принизявам на твоето ниво и да участвам в тъпите ти PR интриги. Вместо да ми се вайкаш тук, вземи и се свържи с мениджъра ми и се договаряй с него. Големите боксьори така си уреждат мачовете, но ти това няма от къде да го знаеш хахахха. И е нормално да ти напомням на жена ти, като те гледам какъв си несъразмерен сигурно тя е мъжът в къщата! А и сигурно и нея си я молил така дълго, че от жал те е взела. Току виж и на мен ми дожаляло за тебе!"

Боксовите кибици нямат търпение да разберат докъде ще доведат тези закани!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти