Антъни Джошуа: Най-добрите трябва да се бият помежду си

Антъни Джошуа: Най-добрите трябва да се бият помежду си

Бившият световен шампион Антъни Джошуа призова Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри да избират по-добри съперници. „Най-добрите трябва да се бият с най-добрите“, заяви суперзвездата пред „Скай спортс“. Ей Джей е жаден за отмъщение и е убеден, че ще си върне своето на 7 декември срещу Анди Руис-младши.

След това иска да изпълни целта си, събирайки всички световни пояси при най-тежките. Това обаче е невъзможно, защото Уайлдър го избягва – твърди британецът.

„Тайсън Фюри се бие с Ото Валин, но никой не говори за това“, каза Джошуа. „Аз се бих с Валин като аматьор. Уайлдър и Фюри са каймака в тежка категория и не бива да излизат срещу подобни хора. Те не искат да се бият с мен. Еди Хърн ми каза, че когато си върн коланите отново аз ще диктувам правилата. Аз давам възможност на хората да се бият пред най-голямата публика. Пред най-глобалната аудитория. Руис заслужава уважение, защото той се осмели“, отбеляза Джошуа.

„Мануел Чар, Майкъл Хънтър? Как да се бие с някой като Чар? Аз искам най-добрите и Анди беше най-добрият в този момент. Сега погледът ми е изцяло насочен към него и реванша. И никой да не ми говори за Уайлдър и Фюри след това, защото те вече са си резервирали 2020 година! Докато не се освободят, не ми говорете за тях.“

 

boec.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти