Анди Руис предупреди Джошуа: Ще бъда по-лек, по-бърз и по-мощен

Анди Руис предупреди Джошуа: Ще бъда по-лек, по-бърз и по-мощен

Световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Анди Руис тренира усилено за предстоящия си реванш срещу Антъни Джошуа, който е насрочен за 7 декември в Саудитска Арабия.

На 1 юни Руис повали Джошуа четири пъти в нокдаун, преди да го спре в седмия рунд на мача им в “Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.

“Изпитвам голямо уважение към Антъни, извън ринга той е много добър човек. Но вътре (б.р. в ринга) между нас няма приятелство, уважение или нещо друго”, заяви мексиканецът пред ESPN Deportes.

Руис очаква много тежък реванш предвид заканите на Джошуа да си отмъсти.

“Няма да е лесна битка. Ще бъде тежко, но в живота няма нищо лесно, така че тренираме много усилено. Ще бъдем готови за всичко, което той ще направи”, добави световният шампион.

Първият път Анди Руис прие в последния момент хвърлената ръкавица, след като Джарел Милър даде положителна проба за забранени вещества и Джошуа трябваше да си търси по спешност нов съперник.

“Ще вляза в битката в по-добра кондиция… по-лек, по-бърз и по-мощен. Джошуа и екипа му вярват, че през декември ще спечелят. Хората винаги говорят така, но аз вярвам, че ние ще победим и ще им затворим устите”, каза още мексиканецът.

Анди Руис коментира и поканата, която получи от Мексиканската боксова федерация да участва на Олимпийските игри в Токио 2020.

“Това не е за мен, професионалният бокс е моето място. За мен е по-добре да дам шанс на други момчета, които мечтаят да отидат на олимпийски игри”, заяви той.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти