Дейна Уайт: Фюри наистина има интерес да се бие в ММА

Дейна Уайт: Фюри наистина има интерес да се бие в ММА

Президентът на най-престижната ММА организация в света Дана Уайт разказа пред репортери , че е разговарял с боксовата суперзвезда Тайсън Фюри за преминаване към Смесените бойни изкуства.

Фюри и преди е заявявал, че иска да се бие в UFC, когато боксовата му кариера приключи, но Уайт се е отнасял скептично към тези думи. Въпреки това, президентът на UFC вече е убеден, че Фюри наистина е заинтересован да се състезава по правилата на ММА.

"Това е много интересно. Ние разговаряхме онзи ден. Изглежда, че той наистина се интересува от това, което можем да предложим. Уважавам го много. Ще видим какво ще се случи нататък." сподели Уайт.

Преди Фюри и Уайт да започнат да работят заедно, англичанинът трябва да приключи своята боксова кариера. Той има пред себе си реванш с Деонтей Уайлдър през февруари и чак след това Тайсън може евентуално да започне преговори с ММА света.

View this post on Instagram

Who wants it then? @ufc @darrentill2

A post shared by Tyson Fury (@gypsyking101) on Nov 9, 2019 at 9:27am PST

„Нека да видим какво ще се случи с неговата боксова кариера“, каза Уайт. „Той има насрочен мач с Уайлдър, който очевидно е огромен и забавен бой за тежката дивизията. Ще гледаме и Анди Руиз и Антъни Джошуа, които ще се бият този уикенд. Така че ще видим как ще се развият нещата и тогава можем да гадаем какво ще се случи.”

Тайсън Фюри заяви, че иска да се бие със Стипе Миочич и Франсис Нгану, така че със сигурност няма да остане без потенциални противници, които да го посрещнат боксовата звезда в клетката.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти