Холанд с приемлива откупна клауза в Дортмунд

Холанд с приемлива откупна клауза в Дортмунд

Новият нападател на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд може да напусне клуба срещу 60 млн. евро. Това е записаната в договора му откупна клауза, твърди германската секция на Sky.

Според информацията първоначалнo “жълто-черните” не са искали да включват такава клауза, но това е било условието на агента на Холанд Мино Райола, за да може норвежецът да приеме да дойде веднага на “Сигнал Идуна Парк”. За него Ред Бул (Залцбург) ще получи 20 млн. евро, 15 млн. ще бъдат преведени на мениджъра му, а още 10 млн. ще бъдат дадени на бащата на футболист Алф-Инге Холанд.

19-годишният играч стартира по великолепен начин кариерата си в Дортмунд, реализирайки три гола в дебюта си срещу Аугсбург през изминалия уикенд. По този начин от началото на сезона досега той има 31 попадения и 7 асистенции в 23 срещи във всички турнири.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти