Моузес подписа с Интер

Моузес подписа с Интер

Виктор Моузес вече е играч на Интер, съобщава "Футбол Италия". 29-годишният нигериец е преминал успешно медицинските прегледи в базата на “нерадзурите” и е подписал договора си с клуба. Той ще играе на “Сан Сиро” под наем от Челси до лятото с опция за откупуване срещу 12 милиона евро.

Единствената пречка пред официалното обявяване на трансфера е, че все още се чакат да пристигнат документите на играча от досегашния му клуб Фенербахче, където той бе под наем от януари 2019 година насам. Сега обаче наемът му бе прекратен, за да може той да поеме в посока Интер. Предполага се, че документите му ще пристигнат в Милано тази вечер или най-късно утре.

Моузес имаше две неприятни контузии в бедрото в последните месеци и това донякъде притесняваше “нерадзурите”, които искаха да са напълно сигурни, че той вече е здрав. Прегледите са показали, че проблемът вече е отшумял, което позволи трансферът да бъде финализиран.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички