Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Клоп пожела титлата в Италия на Лацио

Клоп пожела титлата в Италия на Лацио
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп спечели симпатиите на феновете на Лацио, след като пожела на римските "орли" да спечелят титлата в Серия А. Целта изглежда напълно постижима към момента, след като Лацио изостава само с 1 точка от лидера Ювентус. Това стана благодарение на победата над Интер, който вече е трети. В разговор с Rai Sport Клоп беше попитан кой измежду Ювентус и Интер ще стане шампион.
Клоп: Ювентус беше моят фаворит за Шампионската лига
Клоп: Ювентус беше моят фаворит за Шампионската лига
"Аз стискам палци на Лацио. Имаме един наш бивш играч - Лукас Лейва, в състава. Чиро Имобиле беше при мен в Борусия Дортмунд. Съжалявам за Антонио Конте и Маурицио Сари, но мисля, че тази година ще има голяма изненада. Лацио прави невероятен сезон до момента", коментира Клоп, който наскоро прогнозира, че Ювентус ще спечели Шампионската лига. Ако прогнозите му се сбъднат няма да има недоволни, тъй като феновете на "бианконерите" жадуват трофея да се завърне в Торино.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички