Фюри доволен от смяната на треньора си

Фюри доволен от смяната на треньора си

Боксьорът в тежката категория Тайсън Фюри изглежда изключително доволен от смяната на треньора си миналия месец - по-малко от два месеца преди голямата му битка срещу Дионтей Уайлдър. Реваншът ще се проведе тази неделя в Лас Вегас. Фюри беше с Бен Дейвисън при първата бикта, който бе рамо до рамо с боксьора в последните му 5 двубоя. Англичанинът обаче реши да се раздели с Дейвисън и нае Шугар Хил Стюърд, племенникът на известния треньор Емануел Стюърд. Братовчедът на Фюри, бившият шампион Анди Лий, също помага в подготовката.

Фюри реши да прекрати отношенията си със стария треньор, тъй като иска да приключи с Уайлдър много преди съдийското решение. Припомняме ви, че първата им битка завърши със спорно равенство през 2018-а. Фюри сега иска на всяка цена да избегне съдиите и да нокаутира опонента си в първите рундове. Той вижда в Стюърд перфектния треньор, който да го подготви за това.

"Преди да започна тренировъчния лагер не бях уверен как ще протекат нещата, тъй като аз и моят дългогодишен треньор вече не бяхме заедно," споделя Фюри. Това беше нов треньор за мен. Всичко беше ново за мен. Не бях сигурен как ще завършат нещата, но мога да ви кажа сега - това беше най-доброто решение, което съм взимал и се радвам, че го направих. Радвам се, защото ще видите нещо различно този уикенд."

mma.bg

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти