Гледай на живо

Очаквайте: Националите по футбол потеглят за Азербайджан за старта на новия турнир FIFA Series

Бившата на Кличко отново използвана за боксова круша от гаджето си

Бившата на Кличко отново използвана за боксова круша от гаджето си

Украинската легенда Владимир Кличко е бивш световен шампион в тежка категория, но в нито един момент от съвместния си живот с бившата си годеница Хейдън Пенетиър не си позволи да я удари. Затова пък на новия й приятел Брайън Хикърсън вече му става навик да я ползва като боксова круша. Американецът отново бе арестуван заради домашно насилие над нея и то не кога да е, а в нощта преди Деня на Св. Валентин.

Според полицейския доклад 30-годишният агент на недвижими имоти и актьор е ударил приятелката си с юмрук в лицето. Звездата от “Герои” се е оплакала пред служителите на реда, че Хикърсън е започнал да хвърля неща по нея, а самите униформени потвърждават, че жертвата има видими наранявания по лицето.

Хейдън и гаджето й са имали подобни проблеми и в миналото. Двойката беше замесена в пиянска свада с бащата на Хикърсън през октомври 2018 година в Южна Калифорния. През май 2019 година мъжът бе арестуван за домашно насилие. Вследствие на това на Хикърсън му беше издадена ограничителна заповеч, която по-късно отпадна и делото в крайна сметка бе прекратено.

Хейдън Пенетиър и Брайън Хикърсън започнаха да се срещат малко след раздялата на актрисата с Владимир Кличко. От украинския боксьор тя има 5-годишна дъщеря Кая, която живее с баща си в Украйна.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти