Бившата на Кличко отново използвана за боксова круша от гаджето си

Бившата на Кличко отново използвана за боксова круша от гаджето си

Украинската легенда Владимир Кличко е бивш световен шампион в тежка категория, но в нито един момент от съвместния си живот с бившата си годеница Хейдън Пенетиър не си позволи да я удари. Затова пък на новия й приятел Брайън Хикърсън вече му става навик да я ползва като боксова круша. Американецът отново бе арестуван заради домашно насилие над нея и то не кога да е, а в нощта преди Деня на Св. Валентин.

Според полицейския доклад 30-годишният агент на недвижими имоти и актьор е ударил приятелката си с юмрук в лицето. Звездата от “Герои” се е оплакала пред служителите на реда, че Хикърсън е започнал да хвърля неща по нея, а самите униформени потвърждават, че жертвата има видими наранявания по лицето.

Хейдън и гаджето й са имали подобни проблеми и в миналото. Двойката беше замесена в пиянска свада с бащата на Хикърсън през октомври 2018 година в Южна Калифорния. През май 2019 година мъжът бе арестуван за домашно насилие. Вследствие на това на Хикърсън му беше издадена ограничителна заповеч, която по-късно отпадна и делото в крайна сметка бе прекратено.

Хейдън Пенетиър и Брайън Хикърсън започнаха да се срещат малко след раздялата на актрисата с Владимир Кличко. От украинския боксьор тя има 5-годишна дъщеря Кая, която живее с баща си в Украйна.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти