Нови драми в Барселона: Пике нарече журналист "марионетка"

Нови драми в Барселона: Пике нарече журналист "марионетка"

Скандалите в испанския колос Барселона се нижат един след друг, а сега в такъв се забърка и Жерард Пике. Бранителят на каталунския отбор се отнесе доста грубо с журналиста от най-популярното местно издание "Ел Мундо Депортив"о Марсал Йоренте, пише Футбол "Еспаня".

Пике е нарекъл репортера "марионетка на ръководството на Барселона". По-рано самият Йоренте написа в "Туитър", че "някои хора използват ФК Барселона за повишаване на своето лично политическо и икономическо влияние". Тези думи се смятат за подкрепа към президента на клуба Хосеп Бартомеу.

Преди няколко дни избухна скандала, в който се твърдеше, че ръководството на клуба е наело пиар-компания, която да подобрява постоянно имиджа на Бартомеу в социалните мрежи и да критикува неговите опоненти, дори и с използването на трол-профили.

В групата на критиците е и Пике. Във връзка с последните събития, ръководството на емблематичния клуб ще се събере и ще заседава по проблемите. Очакванията са да има промени по високите етажи на мениджмънта.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти