Гледай на живо

Левски пречупи ЦСКА пред препълнена зала и стъпи на волейболния връх в България - на живо от зала "Левски София" с отзивите и награждаването

Ръководството на Челси не подкрепя решението на Лампард за Кепа

Ръководството на Челси не подкрепя решението на Лампард за Кепа

Мениджърът на Челси Франк Лампард може да си има проблеми с ръководството на клуба, твърди The Telegraph. Според изданието шефовете не са доволни от отношението на бившия халф към Кепа Арисабалага. Испанският страж направи доста грешки от началото на сезона и в последните мачове вместо него пази Вилфредо Кабайеро. Кепа не се е появявал на терена от 21 януари, но ръководителите смятат, че именно той трябва да е титуляр.

Лампард ще бъде оценяван най-вече по това дали ще класира отбора за Шампионската лига. В понеделник “сините” загубиха с 0:2 на “Стамфорд Бридж” от Манчестър Юнайтед и продължават да са в Топ 4, но с минимална преднина пред “червените дяволи”, Тотнъм и Шефилд Юнайтед.
Междувременно Gazzetta dello Sport разкри кой може да е наследникът на Кепа на вратата на Челси. Лондончани проявяват интерес към стража на Удинезе Хуан Мусо. 25-годишният аржентински национал е оценяван от клуба си на 30 млн. евро, а кандидат за подписа му е и Интер.

Мусо е в Удинезе от 2018 година, а преди това носеше екипа на Расинг. Той има един мач за националния отбор на Аржентина и беше резерва на Копа Америка. В Серия “А” през настоящия сезон е допуснал 36 гола в 24 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти