Моуриньо: Тотнъм е като пистолет без патрони

Старши треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо не беше в добро настроение след загубата от РБ Лайпциг снощи. “Шпорите” отстъпиха с 0:1 на своя стадион в първи осминафинал в Шампионската лига, а Моуриньо изтъкна като основен проблем контузиите на основни футболисти.

“Дали сме заиграли по-добре след смените? Нека бъдем лоялни към момчетата, те направиха всичко по силите си. Знаете ли колко тренировки имаше Ерик Ламела преди мача? Нула. Беше контузен, работи с физиотерапевта и веднага след това записа 20 минути в мач от Шампионската лига. Има две гледни точки. от една страна разполагаме с отличен колектив и чудесни футболисти, но от друга виждате в какво състояние сме в момента. Приличаме на пистолет без патрони”, коментира Моуриньо.

“Имахме и късмет в някои ситуации, вратарят ни направи две блестящи спасявания. Резултатът не ме безпокои толкова, защото сме способни да победим в реванша. Повее ме тревожи, че нямаме други играчи за следващите мачове”, оплака се португалецът.

“Лукас Моура беше напълно изтощен, Бергвайн - също, Ло Селсо - също. Имаме сериозни проблеми. Ако ни предстоеше един мач, щяха да кажа, че всичко е наред, но ние се борим и в ШЛ, и в Премиър лийг, и в ФА Къп”, добави Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички