Кат Зингано съгласна за двубой срещу Холи Холм

Кат Зингано съгласна за двубой срещу Холи Холм

Макар и възстановяваща се от контузия, Кат Зингано крои планове за завръщането си в Oктагона на най-голямата ММА организация в света.

Първоначално тя изяви желанието си за мач срещу Крис „Сайборг“ Жустино, но след последната победа на Холи Холм над Беч Кохеа, тя се преориентира към бившата шампионка по бокс.

„Наистина ми хареса представянето на Холи срещу Кохеа“ сподели „Алфа Кат“. „Винаги се радвам, когато я връщат на земята. Трябва да призная, че Холи е изключително добра в изпълняването на геймплана си.“

„Наскоро ме попитаха дали бих искала да се изправя срещу Холм в претендентски мач за победителя между Сайборг и Меган Андерсон. Съгласна съм на сто процента! Ще започнат да падат глави веднага, щом се възстановя. Тялото ми се подобрява с всеки изминал ден. Дълголетието в здравословен и спортен план е не само голям мой приоритет, но и на всички от UFC, които в момента ми помагат наистина много.“

Дата за завръщането ѝ все още няма, тъй като не е ясно кога ще е готова да се бие.

Зингано, която е на тридесет и четири години, е със статистика от девет победи и две загуби. Тя дойде в организацията непобедена, записа победи срещу Миша Тейт и Аманда Нунеш – бивша и настояща шампионка в категорията, но загуби от Ронда Раузи и Джулиана Пеня. Поредица от контузии, а също и лична трагедия, при която нейният треньор и съпруг Маурисио Зингано сложи край на живота си, се отразиха неблагоприятно върху кариерата ѝ, тъй като след като се присъедини към UFC през 2013-та година, Кат се бие средно само по веднъж в календарната година.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти