Битата от ММА боец порноактриса тръгна на турне

Битата от ММА боец порноактриса тръгна на турне

Станалата печално известна американска порнозвезда Кристи Мак се възстанови от травмите, нанесени й от ММА боеца Джонатан Копенхейвър и тръгна на турне. Актрисата от филми за възрастни беше брутално пребита от популярния с прозвището Бойната машина Копенхейвър, който получи строга присъда - доживотен затвор.

Припомняме, че той я завари с друг през лятото на 2014 година, докато отивал с пръстен в джоба да й предложи да му стане съпруга. В гнева си той преби партньора й, а на нея й нанесе 18 фрактури, включително счупен нос, изнасилил я и направил опит да я убие.

Изглежда Мак е загърбила проблемите, тъй като отново се завърна в еротичния бранш, докато грубиянът лежи в затвора. Тя обикаля фестивали на еротичното изкуство в САЩ и Канада и изкушава феновете си с атрактивни снимки в социалните мрежи. Много дами я наричат своето вдъхновение за това, че е превъзмогнала ужасяващото насилие.

Публикация, споделена от CarsGirlsInkPhotography (@cars_girls_art_ink_f1_htx) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти