Кървава касапница на UFC шоу в Норфолк

Кървава касапница на UFC шоу в Норфолк

В кървава касапница се превърна основния мач от галавечерта на UFC в Норфолк, Вирджиния (САЩ). Голямото дерби между Дъстин Порие (САЩ) и бившия шампион на организацията в лека категория Антъни Петис (САЩ) накара близо 10 000 фенове да станат на крака. Още от първия рунд двамата се хвърлиха един срещу друг. По-техничният Петис се опита в началото да играе от дистанция, но после беше повлечен от емоцията и бруталните атаки на Порие, който успя да свали на земята своя противник.

Двамата започнаха да кървят още след първите пет минути. Състоянието на Петис беше много по-лошо, но той направи няколко много добри опита, за да приключи мач със събмишън.

Порие вдигна още повече оборотите във втората част. Лицето на Петис заприлича на кървава каша. Състоянието на неговия противник беше с една идея по-добро. Всичко приключи в третата част. Тогава след поредния тейкдаун Порие успя да контузи Петис, който се предаде без да има хватка за събмишън.

След срещата по-добрият боец обяви, че иска да се бие с победителя от мача Еди Алварес – Джъстин Гейтчи. Двамата получиха бонус за Мач на вечерта.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти