Извадиха Конър Макгрегър от UFC 219

Извадиха Конър Макгрегър от UFC 219

Скандалджията Конър Макгрегър бе изваден от бойната карта за събитието UFC 219, обяви президентът на Асоциацията на боксовите комисии (ABC) Майк Мазули.

След грозния инцидент в Bellator 187 през изминалия уикенд, в който Конър Макгрегър влезе във физическа саморазправа с рефера Марк Годард и други официални лица в клетката на Bellator, от UFC наложиха наказание на своя боец. Организацията изтегли Макгрегър от предстоящото събитие UFC 219, което ще се проведе на 30-ти декември в Лас Вегас.
Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едва не се сби с рефера@@@

Новината, че Макгрегър ще вземе участие в бойната карта на 30 декември не беше публично достояние преди понеделник следобед, когато Мазули обяви това. Макгрегър вече повече от година не се е бил в клетката на UFC. През това време той стана баща, а след това участва в боксовата среща с Флойд Мейуедър-младши. В последните няколко седмици се появиха слухове, че той ще се завърне в клетката, за да се изправи срещу временния шампион в лека категория Тони Фъргюсън, но точна дата за тази среща така и не беше обявена.
Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едва не се сби с рефера@@@

Сега Макгрегър може да отсъства от UFC за доста продължителен период от време. Ирландецът може да получи наказание както от UFC, така и от Атлетическата комисия на Невада. Майк Мазули заяви, че ще бъде удовлетворен, ако Макгрегър получи заслужено наказание за неприемливото си поведение.


"Истината е, че Макгрегър се държа непрофесионално, неуважително и в никакви обстоятелства това не е приемливо за мен. Не ми пука дали той или някой друг скача в клетката, един професионалист не би постъпил така. Г-н Макгрегър не е по-голям от света на смесените бойни изкуства. Няколко мениджъри от UFC се свързаха с мен в рамките на два часа след инцидента. Те ми казаха, че това е неприемливо и смятат да направят нещо по въпроса. Те ме информираха, че той е трябвало да бъде в бойната карта за събитието на UFC на 30-ти декември, но това сега няма да се случи", заяви Мазули.

Конър Макгрегър влезе в клетката на Bellator и едва не се сби с рефера+7
ГАЛЕРИЯ - ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти