Новият сезон на The ultimate fighter ще бъде само с непобеждавани бойци

Новият сезон на The ultimate fighter ще бъде само с непобеждавани бойци

Следващите потенциални участници в The Ultimate Fighter  ще трябва да отговарят на едно изключително нестандартно условие – те трябва да бъдат непобеждавани в професионалната си кариера.

Кастингът е предназначен за бойци в категории „перо“, лека и полусредна, като все още не е ясно коя от тях ще бъде титулярната за сезон двадесет и седем.

Пробите ще се проведат на дванадесети декември в Palace Station Hotel в Лас Вегас. Бойците също така би трябвало да имат поне три мача като професионалисти. Шоуто ще започне да се снима през януари месец следващата година и ще бъде излъчено по американската Fox Sports 1 няколко месеца след това.

Участниците ще трябва да бъдат на възраст между 21 и 34 години и по време на избирателния процес ще се борят и ще демонстрират играта си в стойка.

В момента се излъчва сезон номер двадесет и шест на предаването, който ще короняса първия шампион в категория „муха“ при жените в историята на организацията. Треньори на сезона са последната „жертва“ на Конър Макгрегър в октагона – Еди Алварес и непобеждаваният досега бивш шампион на World Series of Fighting Джъстин Гейчи.

Първият сезон на The Ultimate Fighter е излъчен през далечната 2005-та година и оттогава форматът е дал началото на кариерите на звезди като Форест Грифин, Рашад Еванс, Майкъл Биспинг, Мат Сера, Ти Джей Дилашоу и Карла Еспарса.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти