Крушарски: Със сигурност ще играем в Европа, феновете да ходят да поркат (видео)

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви след нулевото равенство срещу Ботев, че като за начало е доволен от тима и е сигурен, че смърфовете ще играят в евротурнирите и през следващия сезон. Освен това бизнесменът призова кмета на Пловдив да изпълни обещанията си спрямо Локомотив, а също така се обърна и с призив към феновете на двата пловдивски гранда да не се бият, а да ходят “да поркат” след мача.

“И двете дербита бяга горе-долу на едно ниво. Има го това във футбола. Чак толкова нови в нашия отбор не видях. Имаше само един. Всичко друго е добре. Имаме много контузени, което попречи на схемата. За начало е добре. Ще наберем инерция. Нашата инерция няма кой да я спре. Нещата са равнопоставени за всички. Разликата е в парите. Шампионската титла?! Много точки станаха, но за второ-трето място ще се борим. Със сигурност ще играем в Европа”, каза Крушарски, който призова кмета на Пловдив да изпълни обещанията си спрямо Локомотив.

“Кметът да си изпълни обещанията. Като гледам тази база и нашата - ми се плаче. Или да правят нещо, или да ми кажат “ходи у лево и си гледай работата”, обяви Крушарски, сравнявайки базите на двата пловдивски тима.

“Рално трябва да се направи стадион “Пловдив”, който да побира 40 000. Вчера бяха 25 000, а в Пловдив спокойно могат да се съберат пак толокова, но местата не достигат”, допълни собственикът на смърфовете по повод дискусиите със строителството на нов стадион в Пловдив.

След това Крушарски каза защо е гледал пловдивското дерби с боса на Ботев. “Гледахме заедно със Самуилов, което е знак за феновете. След мача да ходят да поркат, а не да се бият. От тук да ходим да купонясваме”, призова благодетелят на смърфовете.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти