Директорът на БФС: Стремежът ни е винаги да има феърплей

Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов говори за подписването на договора за телевизионните права и феърплея в родното първенство по време на обявяването на новото име на Първа лига.

“Телевизионните права се договарят централизирано и се разпределят между клубовете, като те сами определят постъпленията помежду си. Европейска практика и препоръка е централизираното договаряне. Това е сигурен и модерен път и не вярвам да се постигнат някакви отклонения от него.

 

18 Обявиха новият генерален спонсор на Първа лига

 

Стремеж на футболния съюз е да има винаги феърплей. Всички са равнопоставени и имат права. Това, че някои от клубовете се отклоняват - футболният съюз взима необходимите мерки. Както знаете, Верея е вече в Югозападната трета лига. И заради поведението си, и заради други нарушения на футболните правила. Даже логото ни за тази година на всеки стадион ще бъде за честна победа и игра”, заяви Попов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти