Ериксен мина прегледите - остава само да подпише

Ериксен мина прегледите - остава само да подпише

Датският национал Кристиан Ериксен приключи с медицинските тестове преди трансфера си в Интер. Днес по обяд халфът на Тотнъм пристигна в Милано и в продължение на няколко часа беше на разположение на лекарите.

След излизането си от кабинетите Ериксен помаха на около 50-те привърженици на “нерадзурите”, които го очакваха. Той даже ги засне на клипче с мобилния си телефон.

Според медиите в Италия сега остава двата клуба официално да обяват сделката. А тя би трябвало да бъде за 20 млн. евро. От Интер ще поемат и дължимите 5% бонус солидарност към юношеските отбори на играча. Освен това ще се проведе и контрола между “нерадзурите” и лондончани, като приходите от билетите ще отидат в касата на Тотнъм.

В сряда на състава на Антонио Конте му предстои мач срещу Фиорентина за Купата на Италия, но едва ли Ериксен ще бъде в състояние да играе още тогава. По-вероятно е той да бъде на разположение за сблъсъка с Удинезе в неделя.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти