Национал от Еспаньол: Излизаме за победа срещу Холандия

Национал от Еспаньол: Излизаме за победа срещу Холандия

Левият халф-бек на националния отбор на България до 19 години Матео Стаматов обяви, че тимът излиза само и единствено за победа срещу Холандия в последната среща от група "Б" на Евро 2017 в Грузия. Както е известно, талантите отстъпиха в първите си две срещи с 0:2 от Англия и 0:3 от Германия. Футболистът на Еспаньол се завърна след тежка травма, която го извади от строя за дълго време, но е готов да помогне срещу холандците.

"Още не съм възстановен напълно, но се готвим за третия мач. Според мен също имаш дузпа срещу Калоян Кръстев. Това е футболът, а понякога и животът, като не получаваме това, което заслужаваме. Излизаме за победа срещу Холандия. Още нищо не е свършило. Имаме малък шанс. Излизаме да победим, а също така да не допускаме такива грешки, след които паднаха първите голове в предните мачове. Не мога да кажа кой отбор в групата е най-силен. Трите тима са силни, ние също сме силен отбор. Ще направим всичко, за да успеем да го докажем срещу Холандия и да покажем, че можем да се сравняваме с такива големи тимове.

Върнах се след  дълга контузия. Мисля, че съм добре и навлизам във форма, ако треньорът реши мога да помогна на отбора", сподели левият защитник на Еспаньол пред Sportal.bg.

Шансът на България да се класира на полуфинал е минимален, като минава през разгромна победа над Холандия с 4:0, а също така Англия да победи Германия с 2:0. "Няма значение колко гола трябва да вкараме ние или Англия. Нашият отбор излиза за победа, за да се докаже", сподели Стаматов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички