Героят Русев: Не е малко, въпреки че е само точка (видео)

Героят Русев: Не е малко, въпреки че е само точка (видео)

Нападателят на испанския Елче Георги Русев се превърна в герой за националния отбор на България до 19 години, след като донесе историческа първа точка за “лъвчетата” ни на подобен форум, разписвайки се за равенството 1:1 с Холандия. 

“Не мога да бъда доволен от случилото се. Да, не е малко, въпреки че е точка, но можехме и повече. Разбира се, че съм радостен от факта, че съм първият футболист, който се разписва на такъв голям форум с фланелката на България до 19 години”, коментира Русев.

“Мисля, че който е гледал мачовете, е видял, че показахме добър футбол. Създадохме, но и изпуснахме много положения. Не искам да се оправдавам, но и съдиите повлияха върху резултата в първите две срещи. Беше ни тежко, но мисля, че показахме характер и по най-добрия начин защитихме честта на България”, допълни още голмайсторът за смелите ни “лъвчета”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти