Чочев: Повече сме разочаровани, отколкото да се радваме (видео)

Чочев: Повече сме разочаровани, отколкото да се радваме (видео)

Халфът на България Ивайло Чочев отбеляза изравнителното попадение за нашите при гостуването на Люксембург. С него прекъснахме серията от поражения като гост, но разочарованието при полузащитника на Палермо е факт.

“Прекъснахме серията от загуби. Но този мач е повече разочарование, отколкото да се радваме, че прекъснахме серията от загуби. На почивката си казахме думи, които ще останат само в съблекалнята, но наистина си казахме, че не играем добре и нещата трябва да се променят. Те вкараха гол в първите минути. Това им даде увереност, а ние се стъписахме.

Не е важно дали вкарват халфовете, нападателите или защитниците. Важно е да печелим точки. През второто полувреме доказахме, че можем да играем футбол. Създадохме четири, пет ситуации, но не можахме да реализираме две или три. Мисля, че вкъщи се представихме много добре, а като гост можехме да спечелим три или четири точки повече. Националният отбор отдавна има две лица. Срещу силните играем силно, а където сме фаворити, не се представяме толкова добре”, коментира Чочев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти