Велков за отсъстващия Вутов: Един бе с мъжете, втори бе контузен, а трети - игра за Левски (видео)

Велков за отсъстващия Вутов: Един бе с мъжете, втори бе контузен, а трети - игра за Левски (видео)

Защитникът на Славия и младежкия национален отбор на България Стефан Велков не се посвени да атакува индиректно първия капитан на тима Антонио Вутов, който не взе участие в двете квалификации за Евро 2019 с Казахстан, но пък за сметка на това игра в контролата на Левски с Ботев (Враца) през уикенда.

И макар селекционерът Тони Здравков да отрече наличието на негативно настроение спрямо юношата на Левски, е видно от изказването Велков, който бе с лентата в тези две срещи, че младите “лъвове” не приемат добре решението на техния титулярен капитан.

“Несъмнено, ако Краев, Вутов, Юсеин и Йомов са с нас, ще вдигнат нивото на отбора. Сега кой поради каква причина отсъства - един бе ангажиран с мъжкия национален отбор и игра, друг е контузен, а трети игра за Левски. Това вече не знам как да го коментирам”, заяви Велков на летище “София”.

“Определено не е приятно, защото Антонио е първи капитан на отбора, но в крайна сметка има неща, които не са изяснени по тази тама. Вутов е капитан, лидер, футболист с много добри качества и ние ще го посрещнем с отворени обятия”, допълни още изкаралият преди време проби в Манчестър Юнайтед бранител.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти