Вутов: Ще влезем с настроение в дербито, не съм бойкотирал младежите (видео)

Вутов: Ще влезем с настроение в дербито, не съм бойкотирал младежите (видео)

Футболистът на Левски Антонио Вутов изрази задоволството си от победата с 1:0 като гост на Етър. Талантът на “сините” си пожела тимът по-често да играе пред пълни трибуни, като е на мнение, че успехът на “Ивайло” ще даде допълнително самочувствие на левскарите преди дербито с ЦСКА-София следващата седмица. Вутов отрече да е бойкотирал младежкия национален отбор.

“Желанието ни за победа бе по-голямо от това на Етър. Този успех е важен за нас, защото влизаме с победа, с настроение, със самочувствие в дербито. Пожелавам си всеки мач да играем пред 10-15 хиляди зрители. Днес мачът бе тежък. И двата отбора се раздадоха и измориха. Определено обаче сме повече щастливи, отколкото изморени. Разбира се, че сме готови за следващата седмица. Тези мачове ги чакаме цяла година”, коментира Вутов.
Етър - Левски 0:1@@@“Вече съм по-добре. Имах разтежение, което ме лиши да се състезавам за младежите. Съжалявам, че не бях с отбора и не успях да помогна на съотборниците си. Не съм бойкотирал тима. Подобни твърдения приемам с усмивка. Знам, че треньорският щаб е наясно с това какво бе моето състояние и ме разбира”, допълни още юношата на Левски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти