Хубчев доволен: Много сериозно отношение на всички, вече забравихме квалификациите (видео)

Хубчев доволен: Много сериозно отношение на всички, вече забравихме квалификациите (видео)

Селекционерът Петър Хубчев остана доволен от победата с 1:0 над Саудитска Арабия в Лисабон. Треньорът похвали играчите за сериозното отношение по време на целия лагер и е радостен, че този път това е демонстрирано и на терена. Хубчев обясни, че вече не иска да се сеща за пропуснатите шансове в квалификациите за Мондиал 2018, тъй като това няма да доведе до нищо положително.

“Полезна проверка за нас и сериозно изиграна от всички. Отношението бе такова през целия лагер и за радост успяхме да го пренесем и на терена този път, защото преди не винаги успявахме. Исках да затвърдим някои от нещата, които бяхме постигнали. Във футбола бързо губиш печелиш самочувствие. Много добра проверка, но някои не са в отлична физическа кондиция. Имахме някои пропуски от статични положения, но нямахме толкова добра информация за съперника. Когато знаем кой къде играе не се получават подобни неща. Дано става още по-голям кръга за избор на играчи. Всички тренираха страшно мотивирано. На всяка цена ще настоявам пред ръководството на футболния съюз. Опитваме се да наблюдаваме максимално мачове на момчетата и трябва да сме концентрирани в работата си за бъдещето. Няма смисъл да се сещаме за миналите квалификации, защото това няма да доведе до нищо”, каза Хубчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички