Ангел Стойков с положителна оценка за юношеския национален отбор

Ангел Стойков с положителна оценка за юношеския национален отбор

Селекционерът на България до 19 години Ангел Стойков коментира поражението с 0:1 от Англия в първия кръг на квалификациите за Евро 2018. Въпреки поражението, "лъвчетата" продължават в следващия етап на пресявките, след като победиха Исландия и Фарьорски острови в предишните си два мача.
България U19 - Англия U19
”Оценката ни за цялостното представяне е положителна. Успяхме да се класираме за следващия кръг. Стана много хубав мач срещу Англия. Срещата ни дава ясна представа какво ни липсва и какво трябва да подобряваме. Имаше добри неща, но и други, върху които да работим. С течение на времето започнахме да отпадаме, но показахме характер и стигнахме до ситуация за гол”, заяви Стойков.
България U19 - Англия U19
“Срещу действащия европейски шампион няма как някой да не е мотивиран. Не всички успяха да изпълнят задачите си, но това е нормално. Правим планове за следващия кръг. Искам да благодаря на г-н Панов и г-н Костадинов за отличните условия, които ни предоставиха. Имаме определени дати за график. Всичко се прави по план”, добави още той.

Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти