Селекционерът на Черна гора: Имаме сили да се опънем дори на Англия

Селекционерът на Черна гора: Имаме сили да се опънем дори на Англия

Селекционерът на националния отбор на Черна гора Любиша Тумбакович определи като интересна квалификационната група "А" за Евро 2020, в която воденият от него тим ще се изправи срещу Англия, Чехия, България и Косово.

"Интересна и равностойна група, с изключение на тима на Англия, който е абсолютен фаворит. Останалите отбори ще търсят своя шанс. Смятам, че имаме шансове и се надявам да го покажем на терена. Ще се постараем да се мобилизираме, да стабилизираме изявите на отбора. Надявам се да нямаме здравословни проблеми, каквито ни преследваха в Лигата на нациите, за да можем да разчитаме на най-доброто в предстоящите мачове", каза Тумбакович.

"В европейските квалификации по принцип няма леки групи. Затова няма да ни бъде лесно, а напротив. Познаваме Англия, а ще имаме време да проучим добре и останалите съперници. Разполагаме с добри играчи и като отбор можем да се потивопоставим на всеки, дори на англичаните. Имаме качество и ще се постараем да се преборим за място на Европейското първенство", допълни той.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти