Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Хубчев адмирира скандала "Петков-Десподов", каза какви действия ще предприеме (видео)

Селекционерът на България Петър Хубчев направи любопитен коментар по повод скандала, който забъркаха Георги Петков и Кирил Десподов след срещата Славия - ЦСКА-София 1:0. Специалистът каза пред Канал 3, че даже го адмирира, защото всеки трябва да защитава клуба в рамките на феърплея и позволеното.

“Гледах и друг скандал между две момчета, които сме викали. Антон Недялков и Кристиян Малинов нещо имаха пререкания. Когато това е в рамките на феърплея и позволеното, даже искам такива спорове. Всеки един от тях трябва да е готов с всички позволени от правилника на футбола средства да защитава клуба си. Иначе, за мен, той не е истински човек и футболист, ако подвие опашка или се предаде че някой му казал нещо. Това отношение, което демонстрират тези момчета, не ми дава никакъв повод да се притеснявам, че ще имат проблеми. Може и да не съм прав, може и да има проблеми, но за себе си съм сигурен, че няма да има никакви проблеми. Даже обратното. Вчера на шега се обадих на помощник-треньора и му казах, че вече имаме две стаи. Ако тези момчета бъдат извикани, вече знам кой с кого ще спи в тези две стаи.

Едната е за Десподов и Георги Петков, а другата е за Недялков и Кристиян Малинов”, коментира Петър Хубчев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички