Лечков: Това ни е нивото - срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу

Лечков: Това ни е нивото - срамно е, дано не дълбаем дъното още надолу

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков даде своя коментар при завръщането на националния отбор от Дъблин. Снощи "лъвовете" паднаха с 1:3 от Ейре в контролна среща, след като преди това отнесоха четири гола от Англия в европейска квалификация.

"Трябва да си го кажем - с това разполагаме, това ни е нивото. Това са ни момчетата, с които разполагаме. За мен лично е срамно да се борим за четвърто-пето място в квалификационната група, но това е реалността към днешна дата, трезвата реалност", каза Лече.
"Футболистите се изграждат в клубовете. Според мен трябва търпение и трябва да се даде време на настоящия старши треньор на националния отбор. Съвсем скоро ще запознаем медиите с концепцията, която наставникът е изготвил и вече е представил пред ръководството. Не е приятно, дано не дълбаем дъното още надолу", заяви някогашният плеймейкър.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти