Георги Петков: Познавам Ивелин, няма да промени решението си

Вратарят на Славия Георги Петков смята, че капитанът на националния отбор Ивелин Попов няма да се върне за плейофите, даващи шанс за участие на Евро 2020. “Доколкото познавам Ивелин, а аз го познавам от 15 години, според мен няма да промени решението си. Това е моето мнение, познавам го добре, мъжко момче е, няма да си промени решението”, заяви стражът на “белите” в предаването “От дузпа в тъч” на Sportal TV.
Ивелин Попов пред Sportal.bg: Голям шанс, но да не изпадаме в еуфория
Ивелин Попов пред Sportal.bg: Голям шанс, но да не изпадаме в еуфория
Запитан кой трябва да бъде капитан при отсъствието на Попето, Петков заяви: “Антон Недялков, Божиков, Страхил Попов имат достатъчно опит. И Бодуров е вариант, ако започне да играе и си върне формата. Не може младите да са капитани. Лентата трябва да се извоюва на терена. Колективът трябва да избере капитана”.
“Унгария е преодолим отбор. Футболистите трябва да мислят за този мач и как да бъде спечелен. Важно е всички да сме едно и да подкрепим националния отбор. Трябва да благодарим на господин Хубчев и неговия щаб. Без тях нямаше да имаме този шанс”, сподели още Петков, който потвърди, че е готов да помогне на България, ако бъде потърсен.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички