Фенербахче ще се размине с Мануел Фернандеш

Фенербахче ще се размине с Мануел Фернандеш

Турският гранд Фенербахче иска да привлече халфа на Локомотив (Москва) Мануел Фернандеш, но до трансфер едва ли ще се стигне. Това заяви агентът на португалеца Пауло Барбоса.

"Фернандеш направи отличен сезон и с радост ще остане в Локомотив, защото може да играе и още по-добре. Знаем за интереса на Фенербахче, но до момента не сме получавали конкретна оферта. Фернандеш има добра репутация в Турция, защото беше основен футболист на Бешикташ в продължение на няколко години. Засега обаче няма причина той да търси трансфер в друг клуб", каза Барбоса.

Локо обаче работи върху други два трансфер. "Железничарите" правят опити да вземат централния защитник на Рубин Тарас Бурлак. Бранителят е бивш футболист на Локо и с радост би се върнал в тима. Ако сделката за Бурлак пропадне, Локомотив ще се пренасочи към Кирил Набабкин от ЦСКА (Москва).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти