Галатасарай се изложи в Швеция

Галатасарай се изложи в Швеция

Звездният отбор на Галатасарай започна много неубедително участието си във втория предварителен кръг на Лига Европа. Турският гранд допусна загуба с 0:2 в гостуването си на шведския Йостерсунд и сериозно застраши продължаването си напред в турнира.

Първият гол в срещата падна в средата на второто полувреме. В 68-ата минута домакините организираха бърза атака с по едно докосване и топката бе подадена на Саман Годос около точката на дузпата, а той хладнокръвно я прати в мрежата за 1:0.

В добавеното време на мача Йостерсунд направи сензацията още по-голяма с втори гол във вратата на Фернандо Муслера. Точен бе англичанинът Джейми Хопкът, който се подигра с двама защитници на съперника и реализира в обратния ъгъл на вратата.

Така Йостерсунд поднесе сериозна изненада и ще има предимство преди реванша в Турция. Галатасарай пък ще се надява да успее да обърне нещата в своя полза на свой терен Истанбул.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти