Конте посочва вратата на Батшуай, сменя го с голмайстора на Цървена звезда

Конте посочва вратата на Батшуай, сменя го с голмайстора на Цървена звезда

Двете поредни загуби в Премиър лийг върнаха с нова сила напрежението върху мениджъра на Челси Антонио Конте. Италианецът определено не е доволен от състава, с който разполага и през зимата ще бъде активен на трансферния пазар. Според английските медии, Конте е крайно разочарован от нападателя Миши Батшуай и обмисля да се раздели с него. Белгийският национал няма гол в петтте си мача в първенството, но пък се разписа два пъти в Шампионската лига, като дори донесе победата над Атлетико Мадрид в Испания.

Батшуай получи възможност да се утвърди след контузията на Алваро Мората, но не е никак убедителен. Той игра много слабо при загубата от Кристъл Палас (1:2) и това е убедило Конте, че трябва да търси други опции за атаката на тима.
“The Telegraph” написа, че Челси може да отправи оферти за Джейми Варди и Кристиан Бентеке, но в плановете на Конте има и друг нападател - Ричмънд Боакие от Цървена звезда. 24-годишният стрелец има 4 гола в 8 мача от сръбското първенство. Ганаецът се представя още по-впечатляващо в Лига Европа, където вкара 6 попадения до момента.

Ако един от изброените нападатели дойде на “Стамфорд Бридж”, Батшуай със сигурност ще бъде преотстъпен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички