Олимпиакос нанесе първа загуба на лидера ПАОК (видео)

Олимпиакос нанесе първа загуба на лидера ПАОК (видео)

Представянето на Олимпиакос от началото на сезона в Гърция е доста разочароващо, но днес хегемонът в местния футбол издържа успешно първия си важен тест. “Червено-белите” победиха с 1:0 ПАОК и нанесоха първа загуба на водача в класирането. Единствения гол в дербито отбеляза Бьорн Енгелс в 51-ата минута, а Олимпиакос се доближи само на точка от тима от Солун.

Мачът беше абсолютен равностоен, а през първото полувреме по-чистите положения, доколкото ги имаше, бяха за гостите. Олимпиакос обаче се възползва от едно разбъркване в началото на втората част и след щастлив рикошет в крака на Енгелс откри резултата.
В 71-ата минута Лео Матос като по чудо не изравни, стреляйки с глава от удобна позиция. В края ПАОК сериозно притисна съперника, но така и не можа да стигне до попадение.

Отборът на Разван Луческу все още води в класирането с 15 точки, но е плътно следван от четири тима с по 14, сред които и Олимпиакос. АЕК е с мач по-малко и днес приема Атромитос, като при победа ще оглави таблицата.

ОЛИМПИАКОС - ПАОК 1:0
1:0 Б. Енгелс (51)

МИНУТА ПО МИНУТА!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти