Звезда и Партизан не бъркат (видео)

Звезда и Партизан не бъркат (видео)

Няколко дни след болезнената загуба от Арсенал в последните минути, Цървена звезда си оправи настроението с победа в първенството на Сърбия. “Червено-белите” се наложиха трудно над Младост (Лучани) с 2:1 и запазиха аванса си от 4 точки пред Партизан в класирането.

Резултата откри Александър Пешич в 26-ата минута с глава. Той засече центриране от десния фланг и прати топката в мрежата, но останаха сериозни съмнения за засада. В края на полувремето Урош Рачич влезе на скорост в наказателното поле и с левия крак покачи на 2:0. Гостите върнаха едно попадение в 50-ата минута чрез Владимир Радивойевич, но не успяха да се възползват от на моменти колебливата игра на “звездашите”.
Партизан също имаше трудни моменти срещу непретенциозния Бачка, но не допусна изненада. Марко Йевтович даде преднина на “гробарите” от дузпа в 6-ата минута, а в 15-ата Огньен Ожегович завърши с попадение скоростна контра на домакините. Малко по-късно Лука Мичич върна интригата с гол от малък ъгъл. Този резултат се запази до последните секунди, когато Леандре Тавамба се разписа на празна врата за крайното 3:1.

В класирането води Звезда с 34 точки, пред Партизан с 30, Вождовац с 28 и Войводина с 27.

ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА - МЛАДОСТ (ЛУЧАНИ) 2:1
1:0 Пешич (26)
2:0 Рачич (40)
2:1 Радивойевич (50)

МИНУТА ПО МИНУТА!

ПАРТИЗАН - БАЧКА 3:1
1:0 Йевтович (6) д.
2:0 Ожегович (15)
2:1 Мичич (21)
3:1 Тавамба (90)

МИНУТА ПО МИНУТА!

Снимки: mondo.rs

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти