Похвално: фен клубовете на чуждестранните отбори у нас с благотворителен турнир за децата с увреден слух

Похвално: фен клубовете на чуждестранните отбори у нас с благотворителен турнир за децата с увреден слух

За осми пореден път Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори ще организира благотворителен футболен турнир. Събитието, което този път ще бъде в подкрепа на Сдружение “АРДУС -Асоциация на родителите на деца с увреден слух”, ще се състои на 11 и 12 ноември на терените на “Спортна София 2000” ЕАД. Благотворителният турнир се радва на подкрепата на Столична община, БФС и VTA Security Service.

Здравейте приятели,

Ние пак сме тук, пак ще играем футбол и пак ще събираме средства за една прекрасна кауза!!! На 11-12 ноември 2017 г., отново на отличните игрища на нашия партньор Спортна София 2000 ЕАД и с подкрепата на Столична община, Български Футболен Съюз и VTA Security Service ще се състои нашият Осми традиционен благотворителен турнир.

Този път нашите, а и Вашите усилия ще бъдат насочени в подкрепа на сдружение с нестопанска цел АРДУС - Асоциация на родителите на деца с увреден слух.


Заповядайте, доведете приятели! По всички интересуващи Ви въпроси, в т.ч. участие като дарител за каузата, не се колебайте да се свържете с нас!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти