Звезда привлече нападател от Коморските острови

Звезда привлече нападател от Коморските острови

Гръцкият шампион Олимпиакос продаде на Цървена звезда нападателя Ел Фарду бен Набухан. Футболистът от Коморските острови ще струва на "червено-белите" 500 000 евро. Сделката до последно беше пред провал, въпреки отличните отношения между двата клуба в исторически план. Гърците настояваха в договора да бъде включена специална клауза, според която, ако Звезда закъснее с пет дни с плащането на първия транш от 200 000 евро, стойността на трансфера се повишава 25% или 125 000 евро. В крайна сметка се стигна до разбирателство и Бен Набухан подписа за 2 години със сръбския гранд.
"Радвам се, че вече съм част от семейството на Цървена звезда. За мен това е огромна чест. Отварям нова страница в кариерата си. Познавам старши треньора Владан Молойевич от Гърция, а участието на 1/16-финалите в Лига Европа също натежа при избора ми", сподели нападателят.

Бен Набухан е бивш футболист на Льо Авър, Ван, Верия, Левадиакос и Паниониос. В Звезда той ще играе с номер 31, който носеше и в Олимпиакос.
На "Райко Митич" могат да се похвалят и с още едно ново попълнение. Това е левият бек на Спартак (Суботица) Стефан Хайдин. 24-годишният защитник ще струва на Звезда 200 000 евро. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти