Моуриньо: Ако имаме успех на трансферния пазар, през следващия сезон можем да се борим за титлата

Моуриньо: Ако имаме успех на трансферния пазар, през следващия сезон можем да се борим за титлата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вярва, че неговият тим през следващия сезон ще може да се бори за титлата, ако успее да реализира трансферните си цели през това лято. "Червените дяволи" ще завършат на шесто място в Премиър лийг в първия сезон на Специалния на "Олд Трафорд", като в момента Манчестър Юнайтед изостава на 24 точки зад шампиона Челси. Моуриньо обаче е оптимист за следващия сезон.

"През този сезон не бяхме близо до това да спечелим титлата. Имаше клубове, които бяха по-стабилни от нас, имаха по-добри състави и повече време за работа. Сигурен съм обаче, че еволюирахме значително в психическо и тактическо отношение. Ако през следващия трансферен прозорец постигнем успешно целите си, мисля че можем да се борим за титлата. Харесвам този период - преходът от първия към втория сезон. Има много работа за вършене. Хубавото е, че клубът, бордът и аз знаем, че сме заедно в този процес", заяви Моуриньо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички