Шокираща развръзка определи единия от кандидатите за Серия “А” (видео)

Шокираща развръзка определи единия от кандидатите за Серия “А” (видео)

Отборът на Карпи се класира по инфарктен начин за финалния плейоф за влизане в Серия “А”. След нулево равенство в първия мач срещу Фрозиноне, днес тимът на Фабрицио Кастори се наложи с 1:0 като гост, а изумителното е, че стигна до гол в момент, в който вече беше с 9 човека на терена. В герой за Карпи се превърна Гаетано Летиция. Негов далечен изстрел от фаул в 86-ата минута изненада стража на домакините Франческо Барди и донесе голямата радост на футболистите в бяло.

Карпи остана в намален състав в самия край на първото полувреме, когато за два жълти картона беше изгонен Аляз Струна. След почивката Фрозиноне пропиля няколко положения, с които можеше да реши всичко в своя полза, но получи допълнителен бонус в 81-ата минутата след червения картон на Рикардо Галиоло, оставил Карпи с 9 футболисти.
Гостите не се отчаяха, а и късметът беше на тяхна страна след удара на Летиция, влетял във вратата на Фрозиноне.

Карпи вече чака своя съперник за финалния плейоф, а той ще е един измежду отборите на Беневенто и Перуджа. Преди реванша утре, Беневенто има аванс от един гол.

ФРОЗИНОНЕ - КАРПИ 0:1
0:1 Г. Летиция (86)

МИНУТА ПО МИНУТА

* Карпи се класира за финалния плейоф с общ резултат 1:0

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти