Англия е на 1/2-финал на Европейското до 21 години (видео)

Англия е на 1/2-финал на Европейското до 21 години (видео)

Националният отбор по футбол на Англия до 21 години се класира на 1/2-финал на Европейското първенство за младежи. Това стана факт, след като "трите лъва" надиграха с 3:0 домакина Полша в последния си мач от група "А". С тази победа албионците си осигуриха първото място в групата и вече чакат следващия си съперник.

Точни за успеха на Англия бяха Демарай Грей в 6-ата, Джейкъб Мърфи в 69-ата минута и Люис Бейкър от дузпа в 83-ата минута. Така тимът събра актив от 7 точки и изпревари Словакия в битката за първата позиция.

Междувременно в другия мач от групата Словакия записа успех с 3:0 над Швеция с попадения на Чирен в 5-ата, Михалик в 22-ата и Шатка в 73-ата минута. Това обаче стигна на тима само за 2-ото място, като сега играчите на Павел Хапал ще трябва да се надяват да се доберат до 1/2-финала като най-добър втори отбор.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти