Динамо се чуди как да се отърве от Погребняк, не губи надежда за Дани

Динамо се чуди как да се отърве от Погребняк, не губи надежда за Дани

Главният селекционер на Динамо (Москва) Генадий Голубин разкри, че клубът продължава да прави опити да се освободи от Павел Погребняк и Виталий Дяков. Двамата взимат едни от най-високите заплати в завърналия се в Премиер лигата тим, но не попадат в сметките на старши треньора Юрий Калитвинцев.

"Представителите на Дяков търсят варианти, ние също сме готови да му съдействаме. В момента той тренира с втория отбор. За Погребняк нямаме оферти. Павел е на лагера в Австрия и дори игра в контролата с Вакер", каза Голубин.
Той добави, че още няма яснота дали бившият халф на Динамо Дани ще се завърне в отбора. Португалецът беше освободен от Зенит и избира между няколко оферти. Освен динамовци, от него се интересуват Краснодар и Маритимо.

При равенството с Вакер (2:2) за Динамо игра новото попълнение Муса Соу. Първа тренировка с тима в Австрия пък направи бразилският нападател Вандерсон. Голмайстор №1 в историята на Краснодар ще дебютира в някоя от следващите проверки на "бяло-сините".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти