Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Шакири коментира слуховете за Рома

Шакири коментира слуховете за Рома

Крилото на Стоук Сити Джердан Шакири заяви, че не е запознат с интереса на Рома. "Вълците" искат швейцарския национал за заместник на Мохамед Салах, но от Стоук побързаха да охладят амбициите на италианския клуб, като подчертаха, че Шакири не е за продан.

"Може би журналистите знаят повече от мен. Не съм контактувал с хора от Рома. Имам си договор със Стоук Сити и се чувствам добре в Англия. Не знам какво друго да добавя. Всеки футболист иска да играе в Шампионската лига, такава е и моята цел. Надявам се да се боря за трофеи, но на този етап нямам никакви проблеми в Англия. Доволен съм от положението си в Стоук, но не е ясно какво ме чака в бъдеще", каза Шакири пред "Blick".

25-годишният бързак записа 22 мача и 4 гола за "грънчарите" през миналия сезон във Висшата лига. Неговият контракт с клуба е до 2020 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички